dilluns, 15 de febrer del 2016

PRESENTAT EL 'GRAN CONCERT CATEDRAL DE TARRAGONA'


Aquest matí a l'església de Natzaret, l’Orquestra de Cambra de Tarragona (OCTA) i La Sang hem presentat la producció simfònica “Gran Concert Catedral” que tindrà lloc aquest dissabte 20 de febrer amb el suport de la Fundació Privada Mutua Catalana i Cervesa Rosita.

Foto: Arxiu Congregació

Foto: Arxiu Congregació
En aquesta ocasió tant especial els tarragonins, liderats pel versat Director convidat Diego Miguel-Urzanqui, comptaran amb la destacada soprano Maite Pérez (solista resident de l’OCTA) i oferiran un programa virtuós i elegant amb obres simfòniques de Mozart i Haydn. Exsultate, jubilate o la Simfonia dels Adéus són algunes de les peces del repertori que es podran sentir al “Gran Concert Catedral”. 

Les entrades-donatiu, amb un preu de 10 euros, podran adquirir-se a l’entrada principal de la mateixa Catedral des de 35 minuts abans de l’actuació. 
Recordem que la recaudació es destinarà en benefici de la restauració de la Capella de Santa Tecla de la Catedral i de les façanes de l'església de Natzaret i Casa de La Sang, seu de la nostra Congregació. 

Congregant! No hi pots faltar. T'esperem el dissabte a les 20 h a la Catedral de Tarragona. Aquesta és una oportunitat única per gaudir d’un esdeveniment excepcional en un espai emblemàtic i majestuós.